wat we doen

Wat doen
wij?

Leidingsystemen en mechanisch onderhoud zijn de
twee grote pijlers van Kampen. Hieronder treft u aan
wat wij binnen deze productgroepen doen.

Wat doen
wij?

Leidingsystemen en mechanisch onderhoud zijn de twee grote pijlers van Kampen. Hieronder treft u aan wat wij binnen deze productgroepen doen.

Leidingsystemen

Medium, druk en temperatuur bepalen in hoofdlijnen welke materiaalsoort het best geschikt is voor een toepassing. Doordat Kampen zowel Staal (en RVS) als Kunststof leidingen kan leveren en aanleggen zijn we niet perse uniek, maar wel bijzonder.

Staal

Staal

Hoge drukken en hoge temperaturen, waarbij corrosie of chemische resistentie niet van hoog belang is, worden stalen leidingen nog steeds het meest gebruikt.
RVS

RVS

In de voedingsindustrie wordt veelal RVS toegepast. Kampen heeft ruime ervaring met orbitaal lassen en de richtlijnen voor de HACCP zijn ons wel bekend.
thermoplasten

Thermoplasten

Het kan met kunststof. De thermoplast wordt een steeds meer toegepast materiaal in leidingsystemen. Kampen levert en legt dit soort systemen al ruim 50 jaar aan en is daarom ook specialist op dit gebied.
thermoharders

Thermoharders

Glasvezel en hars zijn de basis voor dit type leidingwerk. Licht qua gewicht, totaal corrosie ongevoelig en uitstekende mechanische eigenschappen.

Onderhoud

Door tijdig en juist onderhoud te plegen aan uw installatie, verkleint u de totale kosten en verlengt u de levensduur van de asset.  Door de balans te zoeken tussen professionaliteit en flexibiliteit is Kampen dé partner voor uw mechanisch onderhoud.

Revisie Rotating Equipment

Revisie rotating equipment

Levering, installatie, onderhoud en revisie van diverse soorten pompen, tandwielkasten, ventilatoren e.d.
Verspaning

Verspaning

Draaien en frezen van diverse producten en onderdelen voor uw installatie. CNC, conventioneel. Serie of stuks productie.
machinebouw

Machinebouw

Een idee kan oorsprong zijn van een verbetering of een aanpassing van uw installatie. Van engineering tot installatie kunnen wij u van dienst zijn om dit soort ideeën om te zetten naar actie.
Begeleiding stops

Begeleiden en uitvoeren van stops

Een stop juist voorbereiden verlaagt de kosten en beperkt de doorlooptijd. Wij denken graag met u mee om dit te realiseren.
Ondersteunen technische dienst

Ondersteuning technische dienst

Beperkingen in capaciteit en/of competenties van uw eigen technische dienst kan vertraging (of erger) in uw productie oplopen. Wij kunnen u helpen.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor U kunnen betekenen. Een kort telefoongesprek, een e-mail conversatie, een teams-meeting, of een goed gesprek onder het genot van een kop koffie. Wij gaan graag met u in gesprek waar en hoe wij u kunnen ontzorgen.