energie

Onze
markten

De oorsprong van Kampen ligt in de winning
van aardgas. Tegenwoordig richten wij ons op
de industrie in Noord Nederland.

Onze
markten

De oorsprong van Kampen ligt in de winning van aardgas. Tegenwoordig richten wij ons op de industrie in Noord Nederland.

Introductie

De combinatie van leidingwerk en rotating equipement, o.a. pompen, kun je in bijna alle (proces) industrieën toepassen. Wij richten ons voornamelijk op de markten Energie/ Voeding/ Water.

energie
energie

Energie

Energie is en blijft een belangrijke sector. Of het nu gaat om het in stand houden en verbeteren van bestaande energiecentrales, of het verduurzamen van deze sector, wij zijn ermee bezig. Biogas en Waterstof zijn hierin speerpunten voor de toekomst.
voeding
food

Voeding

Voeding is een van de bouwstenen voor ons leven. Kampen is al jarenlang in deze branche actief en zorgt ervoor dat door onderhoud aan bestaande installaties, maar ook door projecten uit te voeren als het gaat om leidingsystemen dat de fabrieken blijven draaien.
water
water

Water

Water is wellicht de meest essentiële bron voor ons leven. Wij kunnen een rol spelen in Riool- of Afvalwaterzuiveringen, Waterproductie voor proceswater, drinkwaterleidingen, etc. etc.
kampen care contact
contact

Contact

Per mail, telefonisch, middels een bezoek of via teams, wij staan u graag te woord om u van dienst te zijn.
contact

Neem direct contact met ons op