Kies een taal

Verhuur waterunits - Kampen Industrial Care
Tijdelijke watervoorzieningen
Altijd en overal veilig (drink)water

Industrie diensten

Contact persoon

Verhuur waterunits

Arjan Nijdam

Kunststof - Industrie

088 0280743

a.nijdam@kampencare.com

Kampen Industrial Care
Narvikweg 11
9723 TV Groningen
088-028 0777

Kampen Service & Onderhoud

Verhuur waterunits

Drinkwaterunit

Miljoenen mensen vertrouwen op de kwaliteit van hun drinkwater. Zij hebben geen notie van de eeuwige strijd tegen schadelijke bacteriën en micro-organismen die gevoerd wordt om de kwaliteit te kunnen blijven garanderen. De zorg voor tijdelijke watervoorzieningen is in de afgelopen jaren tot een belangrijke activiteit uitgegroeid.
Voor een ieder met een tijdelijke behoefte aan drinkwater kunnen wij complete units verhuren met hierin een voorraad van 3000 liter, door middel van een airco, gekoeld drinkwater. De units worden door ons zelf geplaatst, aangesloten, onderhouden en eventueel bijgevuld.

Drinkwatercalamiteitenkar

Met de drinkwatercalamiteitenkar introduceerde Kampen in 2011 haar nieuwste innovatie op het gebied van tijdelijke drinkwatervoorzieningen.
Deze, samen met het plaatselijke waterbedrijf ontwikkelde, mobiele waterkar wordt o.a. ingezet bij storingen aan het waterleidingnet. Hiermee is de leverantie van drinkwater door het waterbedrijf gewaarborgd. De ingebouwde rvs tank heeft een capaciteit van ca. 800 liter.