Kies een taal

Revisie rotating - Kampen Industrial Care
Revisie tandwielkast

Industrie diensten

Contact persoon

Revisie rotating

Edwin van Ham

Rotating & Verspaning

088 0280744

e.vanham@kampencare.com

Kampen Industrial Care
Narvikweg 11
9723 TV Groningen
088-028 0777

Kampen Service & Onderhoud

Revisie rotating

Op het gebied van revisie heeft Kampen jarenlange ervaring in deze specialistische tak van sport. De goed opgeleide en ervaren revisiemonteurs vormen de basis van deze discipline. Onze aanpak kent een pragmatische, maar uiterst volledige insteek. Door middel van eenduidige afspraken, heldere rapportage en vooraf afgesproken prijzen zijn wij in staat de volledige zorg van uw rotating equipment op ons te nemen.

Wij reviseren alle typen en formaten van pompen en tandwielkasten, variërend van o.a. centrifugaalpompen, verdringer pompen, vacuümpompen.

In Hoogezand beschikken wij over een goed uitgeruste werkplaats waar we in staat zijn grote hoeveelheden pompen efficiënt te kunnen reviseren. Omdat onze verspanende afdeling binnen handbereik is, zijn wij ook in staat om daar waar nodig bepaalde onderdelen zelf te aan passen of in eigen huis te vervaardigen.  En op locatie met volledig ingerichte 40 ft werkplaatscontainer.

Tevens kunnen wij  alle pompen voor u uitlijnen m.b.v. laserapparatuur, zowel in normale omgevingen als in de Atex-zones.